2006/10/10

Continuem...

De nou, un nou curs i nous projectes. Ens tornem a reunir, però ara és per iniciar/continuar una nova proposta: No ens allunyem de la idea inicial, que és la de conéixer, reconéixer i analitzar els mecanismes que envolten l'amor, buscar en la nostra educació sentimental, anar als mites i les idees comuns. Aquesta vegada treballarem sota la mirada del Shakespeare, el Romeo i Julieta. Vull pensar que ens esperen sorpreses, tot i que no a tot el grup ha fet la mateixa il.lusió.
De moment, i encara sense conéixer l'obra original, estem treballant amb els coneixements previs, per tal d'investigar quines són les "marques" que heretem al voltant de l'amor. És molt curiós que tot i que mai l'hem llegida completa, tothom té una idea del que va l'obra. s'ha convertit, així, en paradigma "d'oïdes" de l'amor.
El primer dia treballàrem al voltant d'aquestes idees i férem una mena de resum d'escenes d'aquelles que coneixem. De totes (només tres, no us penseu: el ball de les màscares, la declaració d'amor al balcó, i la mort dels protagonistes, formen part de l'imaginari col.lectiu del grup) proposarem la primera per iniciar el treball. Les màscares, el joc, la disfressa i el doble sentit és el que de moment més ens abellix.
Ja us anirem contant què ix de tot plegat.